Първата акция по събиране на дрехи
Дарения, Инициативи

Събиране на запазени дрехи, обувки и меки играчки за България – от 5-ти Април до 10-ти Май 2024

Стартираме ПОРЕДНАТА акция за събиране на ЗАПАЗЕНИ дрехи,обувки и меки малки играчки и изпращането им на наши сънародници в България.
 
Даренията ще се събират в периода ОТ 5ти АПРИЛ ДО 10 МАЙ 2024г.в склада на шипинг компанията:
Intercontinental Logistics
850 Eagle Drive
Bensenville IL60106
7735120066
Борислав Зарев
9543057244 /after hours contact/
Всеки ден от 8 а.м. до 8 р.м.включително уикендите /след 6 р.м. е желателно да проверите дали има човек в склада/
 
Събираме само чисти, здрави и запазени обувки, чанти и дрехи за всички възрасти,както и малки играчки! Ако имате боички, блокчета, книжки за оцветяване, малко използвани пастели, моливи, флумастери,детски игри, блокчета и всякакви подобни материали, донесете и тях, има хора,за които са много необходими! 
 
Тази година имаме връзка с основателя и администратор на Фейсбук Група „Постоянна Акция Спаси Книга“ ,която има над18 000 членове. Целта на това мини общество е,чрез продажба на символична цена, печатните произведения да открият новите си собственици, хората,на които ще са нужни и полезни! За тях събираме всякакви книги и учебници, на всички езици! Единственото условие е да са здрави!
 
Ние ще сортираме отделно всички книги за тях, а хората, на които ги изпращаме, ще заплатят изцяло транспортните разходи! Ако имате такива книги и учебници и желаете да им ги изпратим, донесете и тях
 
Ако желаете , може да ни подкрепите и финансово еднократно или с месечни вноски чрез Zelle: bulgarkachicago@gmail.com или на PayPal https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=4BYDP7AG3KM4E.
 
Благодарим за подкрепата! Заедно можем повече! ❤️🇧🇬🙏